Presseomtale af Mandefælleskaber

Du er her: Hjem » Om Naturfællesskaber » Presseomtale af Mandefælleskaber

Nedenfor kan du læse omtale af Mandefællesskabers arbejde

Mandefællesskaber med i nyt projekt bevilget af VELUX FONDEN

TV2  Østjylland har bl.a. interviewet Bo om, hvorfor han tror, at det nye projekt “Fodfæste gennem naturen” bevilget af VELUX FONDEN for unge mænd i udsatte positioner mellem 25 og 29 år kan hjælpe dem tættere på job eller uddannelse (klik på billedet for at læse artiklen)

“Jagten efter vildt er i 2020 blevet til jagten efter et bedre liv.”

Sådan siger Bo bl.a. i et interview med Kristeligt Dagblad, hvor Knud Romer, Svend-Åge Madsen, Ruben Knudsen og han udtaler sig om højaktuelle emner som ensomhed, manderoller, udsatte positioner og faderfravær. (klik på billedet for at læse artiklen)

“MÆNDENE I SKOVEN”

P1’s Baglandet følger vores URkraft-mandefællesskab i Odsherred tæt i to programmer. Lyt med og kom tæt på Thomas, André, Gustav og Kim og bliv klogere på, hvad mandefællesskabet har betydet for dem.

“Det virker!”

Sådan siger vores samarbejdspartner i Jobcenter Odsherred i Kristeligt Dagblad om vores tilbud, URkraft – mænd, natur og fællesskab d. 4. januar 2018 (klik på billedet for at læse artiklen)

“Der er brug for mænd, der kan bruge deres maskuline følelsesmæssige intelligens”

Et debatindlæg i Jyllands-Posten fra sommeren 2017, hvor Bo i sit indlæg både trækker på den amerikanske mandegruppeleder og TedTalker, Owen Marcus, og hans begreb Maskuline Emotional Intelligence samt EM-trumfen i 92′. (klik på billedet for at læse artiklen)