Presseomtale

Du er her: Hjem » Om Naturfællesskaber » Presseomtale

Nedenfor kan du læse omtale af Naturfællesskabers arbejde (vi hed Mandefællesskaber før)

Vi er de stolte vindere af iværksætterprisen 2024, som vi fik af Ringsted Erhvervsforum. Se med her, og hør om vores udvikling fra Mandefællesskaber til Naturfællesskaber – fra primært at tilbyde forløb til udsatte mænd over 30 til i dag også at tilbyde forløb til blandt andet virksomheder og ledere.

“Jobcentret er rykket i skoven – og det tegner til at være en succes”
Sådan skriver JP Aarhus. Nu drømmer vi om at skabe succeser for jobcentre landet over. Vi drømmer om at flytte endnu flere udsatte unge tættere på job og uddannelse via vores naturbaserede metode.

Læs her, hvorfor det virker at skifte jobcentrets mødelokaler ud med bål, åben himmel og frisk luft.

Sjællandske Medier interviewede Bo, direktør i Naturfællesskaber. Hvorfor blev Mandefællesskaber til Naturfællesskaber? Og hvem tilbyder vi forløb i naturen til i dag? Det svarer Bo på i artiklen samt fortæller om den 8 år lange rejse at være en spirende ide til en blomstrende virksomhed i udvikling.

Mandefællesskaber med i nyt projekt bevilget af VELUX FONDEN

TV2  Østjylland har bl.a. interviewet Bo om, hvorfor han tror, at det nye projekt “Fodfæste gennem naturen” bevilget af VELUX FONDEN for unge mænd i udsatte positioner mellem 25 og 29 år kan hjælpe dem tættere på job eller uddannelse (klik på billedet for at læse artiklen)

Læs pressemeddelsen efter det 3-årige projekt!

“Jagten efter vildt er i 2020 blevet til jagten efter et bedre liv.”

Sådan siger Bo bl.a. i et interview med Kristeligt Dagblad, hvor Knud Romer, Svend-Åge Madsen, Ruben Knudsen og han udtaler sig om højaktuelle emner som ensomhed, manderoller, udsatte positioner og faderfravær. (klik på billedet for at læse artiklen)

“MÆNDENE I SKOVEN”

P1’s Baglandet følger vores URkraft-mandefællesskab i Odsherred tæt i to programmer. Lyt med og kom tæt på Thomas, André, Gustav og Kim og bliv klogere på, hvad mandefællesskabet har betydet for dem.

“Det virker!”

Sådan siger vores samarbejdspartner i Jobcenter Odsherred i Kristeligt Dagblad om vores tilbud, URkraft – mænd, natur og fællesskab d. 4. januar 2018 (klik på billedet for at læse artiklen)

“Der er brug for mænd, der kan bruge deres maskuline følelsesmæssige intelligens”

Et debatindlæg i Jyllands-Posten fra sommeren 2017, hvor Bo i sit indlæg både trækker på den amerikanske mandegruppeleder og TedTalker, Owen Marcus, og hans begreb Maskuline Emotional Intelligence samt EM-trumfen i 92′. (klik på billedet for at læse artiklen)