Medarbejdere

Du er her: Hjem » Om Naturfællesskaber » Medarbejdere

Bo Johannes Thiesen

Direktør

Bo (f. 1978) brænder for at skabe sunde og stærke naturfællesskaber for mennesker, der har brug for at komme i kontakt med, hvad naturen og fællesskabet har af rekreative kræfter – om det er kontanthjælpsmodtageren eller karrieremennesket er underordnet.

Bo har igennem en årrække faciliteret diverse workshops og processer og har senest været stifter og ejer af Mandefællesskaber.

Bo bliver også brugt til at afholde workshops og oplæg.

Derudover blander han sig i debatten om mænd i udsatte positioner.

Bo har en en baggrund som cand.mag. og har – før han grundlagde Mandefællesskaber i 2016 – primært arbejdet med projektledelse i Danmark og i Mellemøsten.

Kontakt Bo på 2868 2601 eller bo(a)naturfaellesskaber.dk og besøg hans LinkedIn-profil.

Peter Bertel Goldek

Facilitator

Peter (f. 1976) er uddannet ID Life Coach og kropsterapeut fra Totum Kropsterapi.

Peter har flere års erfaring med at facilitere fællesskaber. Peter har et særligt øje for, hvordan vi bruger vores vrede og aggressivitet konstruktivt i et trygt fællesskab med andre. For når vi gør og tør det, så lærer vi også at sætte grænser og retning i vores liv. Dette bringer han blandt andet i spil på vores forløb.

Jesper Kjær

Facilitator

Ud over at facilitere URkraft, så er Jesper (f. 1974) parterapeut. Han er certificeret LIFE-Coach fra ID Academy v/ Ole Vadum Dahl.  Jesper har endvidere taget kurser om personlig ledelse samt narrativ og systemisk coaching. Endelig har Jesper over 10 års erfaring med at facilitere mandegrupper.
Det er de erfaringer og kompetencer, han bringer i spil, når han støtter og motiverer borgerne i vores indsatser.

Dorthe Pedersen

Geoguide og naturvejleder

Dorthe er uddannet geoguide og naturvejleder og hjælper os med bedre at forstå, hvad vi kan bruge naturen til.

Der er mulighed for, at Dorthe kan deltage på én eller flere af kursusgangene i vores indsats, for at mændene kan få skærpet deres naturkompetencer, så de kan drage nytte af naturen under og efter forløbets afslutning.

Hun er oprindelig uddannet socialpædagog med efteruddannelse i voksenpædagogik og har derfor rigtig god forståelse for målgruppen. Erfaringsmæssigt bliver hun derfor hurtigt en naturlig del af fællesskabet.

Kristian Knold

Virksomhedskonsulent og forretningsudvikler

Kristian (f. 1975) er oprindeligt uddannet lærer og har inden han kom til Mandefællesskaber arbejdet i 10 år med unge i udsatte positioner i STU-regi. Han er i øjeblikket i gang med en master i naturbaseret terapi og sundhedsfremme ved Københavns Universitet. Derudover er han uddannet kropsterapeut ved Body-SDS.

Kristian har to primære arbejdsområder i Mandefællesskaber. Han er dels virksomhedskonsulent, hvor han deltager i vores indsatser i naturen. Her trækker han på sin erfaring i relationsdannelse til mennesker i udsatte positioner samt hans viden om naturbaseret terapi. Det bruger han til at hjælpe borgerne ind på en uddannelse eller på arbejdsmarkedet.

Hans andet arbejdsområde er forretningsudvikling. Her bidrager han til at etablere samarbejder med nye kommuner, så Mandefællesskaber fortsat kan komme ud og gøre det, vi er gode til.

Ud over Bo, Peter, Jesper, Tommy, Dorthe og Kristian, så samarbejder Mandefællesskaber – fra opgave til opgave – med dygtige samarbejdspartnere, coaches og/eller mænd, der har erfaring med at arbejde med mænd i fællesskaber.